Image

Locuiți la bloc, și aveți o centrală termică cu gaz, ce se intamplă dacă gazul se oprește sau că prețul gazului devine stratosferic ?

Răspunsul este simplu, disconfortul cu aer si apă rece la bloc va aduce la îmbolnăvire prin răceală severă…

Știți că există o soluție în caz că gazul se oprește, se trece la un sistem alternativ in câteva minute !

În 2021, la 123 Termica Expert Srl, când am auzit de războiul Ucraina-Rusia, și faptul că rezervele de gaz în România și în Europa vor fi limitate, sau că vor deveni foarte scumpe în timp, ne-am întrebat, ce putem face ?!

De fapt, este ceva de făcut, si l-am conceptualizat întreg, și pus în aplicare. Ne salvează de disconfort în caz că gazul se oprește , sau dacă gazul ajunge la un preț inaceptabil… Suntem foarte mândri de aceste invenții conceptuale, ne dorim să ajute oamenii să păstreze un confort ridicat acasă. Casa, este locul familiei, un loc de neprețuit care trebuie perfecționat cât de mult posibil….

 

 

Prin instalarea unui boiler electric de cel puțin 200 de litri cu o serpentină, interconectat la încălzire, puteți trece oricând la această nouă sursă de caldură.

În principiu, instalăm o pompă pe retur de serpentină și un termostat specific wireless ca să aveți control asupra temperaturii.

Boilerul electric este setat pe 50 de grade C tot anul. De fapt, să ai o rezervă de apă caldă de 200L ajută sistemul de încălzire la iarnă, dar și ajută la un debit mai optimal pentru dus pe timpul iernii… Într-adevăr, când apa la intrare este foarte rece (5-6 grade C), debitul de la centrale termice pentru apa caldă scade dramatic.

Apa pentru alimentare trece prin centrale fără oprire, apa este încalzită (temperatura apei este setată la centrale cu 50-55 grade C), după merge la rezervor, la boilerul electric și păstrează temperatura apei…

Când se întamplă că gazul se oprește, vă vom lăsa un document cu instrucțiuni cu cele 6 robinete de deschis sau închis pentru a activa sistemul alternativ.

Apa pentru alimentare va trece prin centrale fără oprire, și va fi încălzită electric la boiler.

Cât costă ?

Pentru material, aproximativ trebuie investit 4500 de Lei, si pentru manoperă, trebuie considerat 2-3 zile, adică 1500 Lei., Total : 6000 Lei

Comentariile sunt închise.